• Вашият свят, нашите цветове!
Социални мрежи

За нас

Кои сме ние?

Фирма „Дикси“ ООД предлага лаковобояджийски системи за антикорозионна защита в съответствие с БДС EN ISO 12944, широка гама от иновативни индустриални покрития, грундове, бои и лакове за мебелната индустрия, екологични прахови покрития, продукти за защита и декорация на бетон, професионални подови системи, индустриални лепила и декоративни покрития за защита и декорация на повърхности от метал, дърво, пластмаса, бетон, стени, фасади и други.

Ние представляваме една от най-успешните и доказани в Европа групи за производство на бои и лакове – HELIOS Group (Словения), част от KANSAI PAINT (Япония). Продуктовата ни гама е с гарантирано качество и е съобразена с най-строгите екологични норми и стандарти в Европейската общност.

В нашата работа се стремим да следваме няколко правила:

[porto_info_list][porto_info_list_item list_icon=”fa fa-check”]Високо качество[/porto_info_list_item][porto_info_list_item list_icon=”fa fa-check”]Иновация[/porto_info_list_item][porto_info_list_item list_icon=”fa fa-check”]Надеждно, бързо и ефективно обслужване[/porto_info_list_item][porto_info_list_item list_icon=”fa fa-check”]Отговорност към всичко, което правим![/porto_info_list_item][/porto_info_list]

Високото качество на предлаганите продукти в комбинация с проактивния и компетентен екип на фирма „Дикси“ ООД е гаранция, че можем да отговорим на Вашите изисквания. Целта ни е да осигурим добра цена и подходящо решение за Вашите специфични нужди. Ние не продаваме стандартни решения. Ние отделяме време за цялостен анализ на Вашите потребности, за да намерим точното решение за Вас.

В сътрудничество с фирма Дикси ООД получавате ангажиран екип, който Ви предоставя:

[porto_info_list][porto_info_list_item list_icon=”fa fa-check”]Професионални съвети и техническа помощ[/porto_info_list_item][porto_info_list_item list_icon=”fa fa-check”]Динамика на доставките, която е в съответствие с Вашите специфични нужди[/porto_info_list_item][porto_info_list_item list_icon=”fa fa-check”]Възможност за създаване на индивидуални цветови нюанси (фирмени цветове) и покрития с конкретни характеристики[/porto_info_list_item][porto_info_list_item list_icon=”fa fa-check”]Помощ при създаване и контрол на проектна документация в съответствие с EN ISO 12944[/porto_info_list_item][/porto_info_list]

Целта ни не е само да продаваме специализирани продукти. Нашата основна цел е да изградим партньорство и дълготрайно сътрудничество с нашите клиенти.