• Вашият свят, нашите цветове!
Социални мрежи

Техники с впечатляващи цветови комбинации

За тези, които искат да изразят своя вкус и въображение, ние от фирма Дикси предлагаме четири цветови решения, базирани на розово и червено.

Комбинацията от необичайните червени и розови нюанси, създават ярък и запомнящ се интериор. Използвайки този цвят заедно с палитра от други цветове, прекрасно ще промените настроението във Вашият дом.

Необичайните розови и червени цветове ще създадат весело настроение, докато по-леките неутрални тонизират и балансират тяхната яркост, придавайки нотка на изтънченост на целия интериор.

Ако сте готови да експериментирате, опитайте една от нашите техники за боядисване на стени. Лесни за използване, те ще ви позволят да изразите своята индивидуалност, да създадете модерен и запомнящ се дизайн, който да пасва на всякакви мебели.

1. Направете стената в спалнята светла

Това ще ви създаде страхотно настроение, ако нанесете яркочервени кръгове на стената на спалнята, боядисани в пастелни цветове, а в интериора се използват декоративни цветови елементи.

2. Холът, боядисан в два цвята, ще се преобрази изцяло

Използвайки двуцветно боядисване на стените в нежно розово, ще създадете необичаен и запомнящ се дизайн на хола. Това решение работи еднакво добре за гладки и облицовани стени, а ярките интериорни възглавнички в розови и червени цветове ще направят хола наистина уютно място.

3. Вашата кухня се нуждае от индивидуалност

Решението, което предлагаме от фирма Дикси, ще ви изненада със своята индивидуалност. Боядисайте стените в два цвята – по-светъл тон, вратите в ярко червено и след това използвайте боя с няколко тона по-тъмни от стените. С няколко необичайни цветови комбинации и прости творчески трикове – и вашата кухня ще стане оригинална и завладяваща.

4. Ако искате офис – създайте си го!

Избирайки цветовете на тази палитра, вие ще демонстрирате готовността си за големи промени в живота. Дръзко розово визуално ще подчертае работната среда – офиса в дома Ви. Като допълнение използвайте ярки и добре обмислени интериорни елементи, които ще направят офиса светъл и запомнящ се.

Всичко, което правим за Вас, ни подсказва, че боята не е просто материал за стена. Цветовете могат да променят живота на хората и да повлияят на начина, по който виждаме света около нас.

Добавете цвят към живота си! Нужно ви е само вдъхновение!

Малко боя и доста въображение и всичко може да се промени. Посетете нашия онлайн магазин dixishop.bg, в който ще откриете голямо разнообразие от бои. С тях ще преобразите Вашият дом. Нашите стремежи са: да помагаме на хората за да създават красиви места за живеене и работа.

Call Now Button