• Вашият свят, нашите цветове!
Социални мрежи

Лепила за мебелната индустрия

Лепила за мебелната индустрия

Лепила за мебелната индустрия

LIGNOFIX дисперсионни лепила
Всички LIGNOFIX дисперсионни лепила за мебелната индустрия са в съответствие с D2, D3 или D4 стандард съглансо DIN EN 204 и DIN EN 14257 (WATT 91). Изборът на подходящо лепило зависи до голяма степен от сложността на детайла, технологията за залепване и тип на дървесината. Най-често професионалистите избират лепило клас D3 – Lignofix VO TIP 3 или Lignofix D3.

• За производството на дърводелски изделия препоръчваме употребата на еднокомпонентни или двукомпонентни лепила клас D4 – Lignofix VO TIP-4 или Lignofix D4 / 1K.
• За залепване чрез висококачествени преси, препоръчваме употребата на

Lignofix UF.
LIGNOFIX UF формалдехидни лепила
Лепило Lignofix UF се използва за фурнироване и многопластово залепване на различни по вид плоскости. Съдържа по-малко от 0,75 ppm формалдехид. В съответствие с E1 стандард.

HELIOMELT стопяеми лепила
HELIOMELT стопяеми лепила са проектирани за професионално залепване на кантове и съставни профили. Със или без съдържание на пълнители. Подходящи за употреба при различни скорости на производствените линии.

HELIOTAK
HELIOTAK лепила за мембранни и вакумни преси в мебелната индустрия.

NEOSTIK PUR
NEOSTIK PUR са еднокомпонентни реактивни полиуретанови лепила. Подходящи за структурно залепване на различни материали. Особено препоръчителни за употреба при залепването на изолационни панели. Различни типове в съответствие с отворено време за работа (между 5 и 60 минути) и време на изсъхване. вермеpanels.