• Вашият свят, нашите цветове!
Социални мрежи

Как да получите желания цвят боя? Нова цветна карта HGMIX!

HGMIX ЦВЕТНА КАРТА

Цветна карта INTERIOR COLOR COLLECTION ви осигурява широка гама от цветови нюанси за вътрешни стени. Тя ви позволява свободно да избирате индивидуалния стил на вашия интериор. Показаните нюанси се приготвят чрез тониране на покрития за стени в интериора SPEKTRA.

Как да получите желания цвят?

Пътят до желания цвят е лесен. Сравнете малка част от тъкан, тапет, подова настилка, керамика и др. с нашите цветни проби в магазин с HGMIX система. След избора на цвят, веднага го получавате приготвен в магазина в подходящо качество и желано количество.

Фантазия без граници

Модерната система HGMIX за смесване на цветовете допълва липсващия спектър от цветови нюанси в готовите цветни смеси. Пълната гама на системата се състои от няколко хиляди цветови нюанси, и голяма част от най-добрите покрития на търговската марка HELIOS са на разположение в магазините с подходящо оборудване и компютърни технологии.

Системата за смесване на цветове HGMIX позволява получаването на цвят въз основа на по-голям брой цветни схеми, като например: TERRA, MONICOLOR 720, EUROTREND, RAL, NCS и няколко други.