• Вашият свят, нашите цветове!
Социални мрежи

Боядисване на тавани – 10 идеи за модерен интериор

Чудите се как да освежите дома си без много усилия и сериозни ремонти? Мислили ли сте за  боядисване на таваните си в ярки, контрастни цветове?! Представяме Ви няколко основни съвета, които трябва да знаете за боядисването на таваните в дома си:



Бял таван?

Най-използвания цвят за боядисване на тавани е безспорно точно белия цвят… Масовото му използване, като основен цвят го е направило доста скучен. Ако искате драстична промяна в интериора на дома си, може би е най-добре да се насочите към контрастните цветове!

Кои цветове ще направят стаята да изглежда по-голяма и по-висока?

За да създадете илюзията за повече пространство и по-високи тавани, светлите нюанси са чудесна отправна точка. Леко тонирани цветове или нюанси на бялото, обикновено са първият избор, тъй като отразяват повече светлина в пространството и дават илюзията за по-голямо разстояние между стените. Изберете си цвят от нашата нова цветна карта!

Какво покритие на боята е най-добро за тавани?

Матовите бои са идеална опция при избора на покритие за вашия таван. HELIOS SPEKTRA EXTRA MAT Боите с гланцов финиш карат светлина да отскача повече, хвърляйки сенки, които могат да бъдат неуловими на силно текстурирани или несъвършени повърхности като стандартния таван. Най-доброто решение е продукт, специално проектиран за тавани, който има по-висок вискозитет и непрозрачност за бързо и равномерно покритие.

10 ИДЕИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ И БОЯДИСВАНЕ НА ТАВАНИ